Hem » Köpvillkor

Köpvillkor

Smartwallet följer "distans & hemförsäljningslagen" (www.konsumentverket.se) har ni frågor kring våra köpvillkor vänligen kontakta oss
 

Öppet köp
Vi erbjuder 30 dagars ångerrätt på varor ni beställt hos smartwallet. 
Detta förutsatt att varan ni returnerar inte är skadad, använd eller har annan åverkan som gör att vi inte kan sälja varan.
Varan skall skickas tillbaka i original kartong med alla tillhörande papper, beskrivning mm.
Vid ångerköp återbetalar vi varan inom 3 arbetsdagar efter att vi mottagit returen. 

Betalsätt.
Smartwallet erbjuder flera betalsätt genom Swish och Klarna Checkout (faktura och delbetalning).

  • Swish betalning
  • Klarna betala senare (14 dagar)
  • Betalkort 
  • Direktbetalning med internetbank
  • Klarnas kampanjer & delbetalningar

Leveranser.
Vi skickar alla varor med posten varubrev eller vid undantsagsfall postens mypack.Paketet delas ut till er postlåda. Om paketet inte får plats i postlådan levereras det vid din dörr eller i en påse utanpå din postlåda. Du aviseras när leverans vid dörr eller i påse på lådan är utförd. (fraktkostnad framgår i kassan). 

 

Leveranstid.
Alla beställningar som görs fram till kl14.00 skickas oftast samma dag och i de allra flesta fall levererar posten redan dagen efter
Leveranser till norra norrland och gotland kan ibland ta en ytterligare dag. Normal leveranstid är ca1-3 dagar. Skulle förseningar uppstå
meddelar vi er omgående om ni önskar att avboka beställningen. Har ni inte mottagit varan inom 5 dagar, vänligen kontakta oss. 

Reklamation.
Skulle ni få en skadad vara levererad så ber vi er omgående kontakta vår kundtjänst. Vi ersätter er med antingen en ny vara eller så får ni pengarna tillbaka.
Fraktkostnad som uppstår vid reklamation står vi för. Vid godkänd reklamation skickas en ny vara inom 2 arbetsdagar eller återbetalar vi er inom 5 arbetsdagar.
Viktigt är att ni INTE skickar tillbaka en vara för reklamation utan att först kontakta oss så vi kan följa returen. 

Priser.
Alla priser är SEK inkl moms. Det priset som är satt på produkten den dagen en beställning görs är det som gäller oavsett ev tidigare justeringar eller kampanjer. 

Personuppgifter GDPR.
Enligt personuppgiftslagen & GDPR måste vi be er att samtycka till att vi behandlar uppgifter om er. De personuppgifter ni lämnar till oss (namn, adress, ev personnummer 
och telefonnummer) använder vi för att hantera er beställning, leverera varan. Har ni godkänt att ta del av "nyhetsbrev" i kassa skickar vi erbjudande om våra produkter.
Ni kan närsomhelst avsäga er nyhetsbrev eller begära att vi tar bort eller korrigerar personuppgifter som finns hos oss.

Smartwallet sparar inte kunduppgifter och kommer aldrig att sälja eller byta uppgifter med tredje part utan endast använda internt vid beställning.
Genom att godkänna Smartwallets köpvillkor samtycker ni till ovanstående. 

100% Nöjd kundgaranti.
Vi garanterar att alla våra kunder skall bli nöjda. Smartwallet följer ARN allmänna reklamationsnämndens beslut om det som sista utväg skulle uppstå en 
situation där oberoende part bör tillfrågas. 

Bilder.
Smartwallet arbetar hårt för att alla våra bilder skall återspegla produkternas verkliga utseende. Men det kan förekomma avvikelser i färgnyanser och vi vill också 
påpeka att skinnvaror har naturliga och ojämna slitningar i sig helt naturligt och kan varierar på varje produkt. 

Transportskada.
Skulle ni upptäcka stora hål eller stora skador på emballaget vid en leverans vänligen kontakta oss direkt så vi kan anmäla försändelsen. 

Felskrivningar.
Smartwallet reserverar sig för ev felskrivningar. Vi blir glada om ni meddelar oss i fall ni upptäcker sådant så vi kan korrigera. 

 
Copyright © 2013-2022 Smartwallet AB